xvegetarische en vegan restaurants op lekker vega

LekkerVega RestaurantWeek

Ben jij ook zo dol op de vega(n) keuken? Ben je op zoek naar nieuwe plekken om verrast te worden en te genieten? Dan wijst het LEKKER VEGA Keurmerk voor restaurants jou de weg door heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar een eetcafé met een mooi vegetarisch of vegan hoofdgerecht, een culinaire broedplaats of een vega(n) lunchroom: het LEKKER VEGA Keurmerk zet ze voor je op een rijtje.

Vrijwilligers gezocht!

 

 

Vind jouw LEKKER VEGA restaurant

Gebruik onderstaande kaart van Nederland om het LEKKER VEGA restaurant te vinden dat bij jou past. Vul in de kaart je postcode of plaatsnaam in om bij jou in de buurt te zoeken en kies op basis van de legenda het vega(n) niveau waar jij zin in hebt. Klik op het restaurant om meer te weten te komen over hun vegetarische en plantaardige aanbod, en reserveer direct!

Vindt hier je restaurantSelecteer je provincie

   Sanadome Hotel & Spa | Nijmegen

   Sanadome Hotel & Spa | Nijmegen

   De menukaart bevat (minimaal!) 30% vegetarische of plantaardige gerechten in elke categorie. Sanadome Hotel & Spa voldoet hier ruim aan! Er is een ruime keus aan vega(n) soepen, voor-, lunch- en hoofdgerechten en desserts. En daarom krijgt Sanadome het LEKKER VEGA Keurmerk Brons. Een fantastische plek voor de vega liefhebber die helemaal tot rust wil komen en graag geniet van heerlijke gerechten die je gezondheid een boost geven!

   Lees meer
   Bistro Calypso | Eindhoven | 100% Vegan

   Bistro Calypso | Eindhoven | 100% Vegan

   De menukaart is 100% vegetarisch en (minimaal) 50% vegan. Daarom krijgt Bistro Calypso het keurmerk Goud. De menukaart van dit restaurant bestaat zelfs voor 100% uit plantaardige gerechten! Een zeer ruime keus voor zowel vegetariërs als veganisten!

   Lees meer