TOAST MET KOKOSSPREAD

uit het nieuwe kookboek ‘Easy Vegan all-day breakfast‘, van Sanne van Rooij

Begin de dag goed, begin ’m groen! Ga voor minimaal 1x per week plantaardig met Living the Green Life en ontdek de heerlijke nieuwe all-day breakfast recepten van Easy Vegan. Fotocredits: Living the Green Life.

Kokosspread zorgt voor een feestje op je broodje! Het is fluweelzacht en ontzettend vol van smaak. Gooi er dan nog een flinke laag fruit overheen en maak af met knapperige stukjes noot. Driedubbel beleg, who cares!

BEREIDING

BEREIDINGSTIJD 15 MINUTEN • SOJAVRIJ

Voor 2 personen.

Doe de geraspte kokos, de kokosolie en het citroensap in de keukenmachine en draai tot een romigespread. Schraap steeds tussendoor even de kokosvan de randen en de bodem zodat deze mooi wordt meegenomen in de spread.

Voeg de vanille, ahornsiroop en het zout toe. Laat je keukenmachine nog 1 minuut draaien.

Rooster het brood in de broodrooster.

Besmeer het geroosterde brood met de kokosspread en garneer met plakjes nectarine, bramen en gehakte amandelen.

Tip: Voor een tropisch effect kun je ook mango en passievrucht gebruiken als topping.

Kook ook


Panqueques Picantes

Enjoy!

INGREDIËNTEN

Voor 2 personen
Koop vooral biologisch!

Kokosspread

  • 50 g geraspte kokos
  • 1 el kokosolie

  • 2 el citroensap

  • 1 tl vanille-extract

  • 2 el ahornsiroop

  • 1 snuf zout

  • 2 sneetjes volkorenbrood

  • Topping

  • 2 nectarines, in plakjes

  • 1 handjevol bramen

  • 1 handjevol amandelen, gehakt

  • keukenmachine

  • steelpan

  • broodrooster