tarte tatin met courgette vega recept van Foodies Magazine op lekkervega.nl
TARTE TATIN MET COURGETTE

TARTE TATIN MET COURGETTE

Courgette kan in veel verschillende gerechten worden verwerkt, omdat het een zachte neutrale smaak heeft. Deze groente komt oorspronkelijk uit het midden en zuiden van Amerika, Mexico en het grensgedeelte met Guatemala. Wist je dat het ook rauw kan gegeten? Laat je inspireren door nieuwe gerechten met courgette.

COWBOY BEANS

COWBOY BEANS

Een avondje van tevoren bonen weken en ze apart voorkoken doe je niet voor spek en bonen, maar voor een heerlijke vegetarische maaltijd. Peulvruchten zijn een goede vleesvervanger, omdat ze eiwitrijk zijn.

lijsterbes jam recept uit WildOogst
LIJSTERBESJAM

LIJSTERBESJAM

Recept uit Foodies Magazine i.s.m. de Vegetariërsbond.Niet iedereen houdt van lijsterbessen, omdat ze wat bitter smaken. De combinatie met zoete appels maakt de jam milder van smaak.Dit recept is uit het kookboek WildOogst.  INGREDIËNTEN Koop vooral...

ITALIAANSE MINESTRONE

ITALIAANSE MINESTRONE

Een avondje van tevoren bonen weken en ze apart voorkoken doe je niet voor spek en bonen, maar voor een heerlijke vegetarische maaltijd. Peulvruchten zijn een goede vleesvervanger, omdat ze eiwitrijk zijn.