GEMBER KURKUMA JUICE

uit het nieuwe kookboek ‘Easy Vegan all-day breakfast‘, van Sanne van Rooij

Begin de dag goed, begin ’m groen! Ga voor minimaal 1x per week plantaardig met Living the Green Life en ontdek de heerlijke nieuwe all-day breakfast recepten van Easy Vegan. Fotocredits: Living the Green Life.

Dit sapje is fijn om te drinken voor het sporten of om je wat extra energie in de ochtend te geven. We spiced it up met de gember!

© Living The Green Life

BEREIDING

BEREIDINGSTIJD 10 MINUTEN • OVENTIJD 10 MINUTEN • OLIEVRIJ • GLUTENVRIJ • SOJAVRIJ • NOTENVRIJ
Voor 2 personen

  1. Mix alle ingrediënten voor het sapje in de keukenmachine of blender
  2. Haal het sapje door de zeef als je niet van pulp houdt.
  3. Verdeel over 2 glazen en garneer met een klein beetje kaneel.

Warm drinken? Laat het ijs weg en verwarm het sapje na het blenden in een pannetje!

Kook ook

Vegan Naan
Scallion naan met knoflookbotervulling

Enjoy!

INGREDIËNTEN

BEREIDINGSTIJD 10 MINUTEN • OVENTIJD 10 MINUTEN • OLIEVRIJ • GLUTENVRIJ • SOJAVRIJ • NOTENVRIJ
Voor 2 personen

Koop vooral biologisch!

  • 500 ml sterk getrokken kamillethee, afgekoeld
  • 3 cm verse gember
  • ¼ tl kurkuma
  • 2 sinaasappels, gepeld
  • 1 handjevol ijsblokjes
  • Topping
  • Kaneel

keukenmachine of blender
zeef