FRAMBOZEN-KERSEN CRUMBLE
Ik heb gekozen voor een ontbijttaartje waarmee je je geliefde in de ochtend erg blij kan maken! Maar als toetje is de frambozen-kersencrumble ook heerlijk!

Bereiding
Bereidingstijd: 25 minuten
- Verwarm de oven voor op 190 graden
- Roer in een kom alle ingrediënten met de bolle kant van de lepel en dek daarna het fruit goed af
- Verdeel het fruit gelijkmatig over de vormpjes
- bak 15 minuten in de oven
- Eet de ontbijttaartjes warm, met (optioneel) een flinke dot romige Griekse yoghurt.
Enjoy!
INGREDIËNTEN
Voor 4 personen
- 100 gram bevroren frambozen en kersen (mix naar wens)
- 4 grote eetlepels amandelmeel
- 50 gram volkoren boekweitmeel
- snufje zout
- 3 el milde olijfolie (of koolzaadolie)
- 2 el ahornsiroop
- 1 theelepel vanille essence
- flinke snuf kaneel of koekkruiden
- optioneel: Griekse yoghurt of kwark (hoeveelheid naar wens)