Frambozen-Kersen Crumble

Ik heb gekozen voor een ontbijttaartje waarmee je je geliefde in de ochtend erg blij kan maken! Maar als toetje is de frambozen-kersencrumble ook heerlijk!

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 100 gram bevroren frambozen en kersen (mix naar wens)
  • 4 grote eetlepels amandelmeel
  • 50 gram volkoren boekweitmeel
  • snufje zout
  • 3 el milde olijfolie (of koolzaadolie)
  • 2 el ahornsiroop
  • 1 theelepel vanille essence
  • flinke snuf kaneel of koekkruiden
  • optioneel: Griekse yoghurt of kwark (hoeveelheid naar wens)
van Jacinta Bokma

Ik heb gekozen voor een ontbijttaartje waarmee je je geliefde in de ochtend erg blij kan maken! Maar als toetje is de frambozen-kersencrumble ook heerlijk!


Bereiding

Bereidingstijd: 25 minuten

  • Verwarm de oven voor op 190 graden
  • Roer in een kom alle ingrediënten met de bolle kant van de lepel en dek daarna het fruit goed af
  • Verdeel het fruit gelijkmatig over de vormpjes
  • bak 15 minuten in de oven
  • Eet de ontbijttaartjes warm, met (optioneel) een flinke dot romige Griekse yoghurt.

Mis geen aflevering

En meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Uw adres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. De door u opgegeven informatie wordt niet aan derden verstrekt. Lees ook onze privacyverklaring.