Farfalle met Cheddâh roomsaus en Salade met gegrilde bietjes, avocado en Boerse’zin dressing

met vegan ‘kaas’ entrepreneur Charlotte zum Vörde sive Vörding 

Charlotte kookt voor ons een heerlijke vegan Farfalle met Cheddâh roomsaus en Salade met gegrilde bietjes, avocado en Boerse’zin dressing. “Speciaal voor de Lekker Vega Kookshow heb ik twee gerechtjes bedacht die lekker, makkelijk en gezond zijn, ideaal voor elke gelegenheid. De (vegan cheese) Charly’s zijn zo veelzijdig en deze gerechten zijn herkenbaar in smaak en ook zeer geschikt voor kinderen.” De producten van Charly’s zijn lekker bij de borrel of in gerechten, plus goed voor je lichaam en minder belastend voor de Aarde.

Bereiding

Bereidingstijd: 15-20 minuten

  1. pasta koken.
  2. rode en gele biet schillen (tenzij voorgekookte gekocht),
  3. koken
  4. snijden
  5. grillen.
  6. rode ui snijden.
  7. paprikas snijden.
  8. uitje aanbakken,
  9. paprika erbij.
  10. avocado snijden.
  11. boerse’zin mengen met non-melk.
  12. cheddâh mengen met non-melk.
  13. pasta afgieten en mengen met Cheddâh saus.
  14. salade opmaken, sla – bietjes, avocado, Boerse’zin dressing, zonnebloempitten.
  15. groente bij de pasta, roeren en op het bord.
  16. afmaken met Parm á Zaan.
Enjoy!

INGREDIËNTEN

Voor 2 personen

  • 1/2 rode ui
  • 1/4 paprika geel, rood en groen
  • 30 gram Cheddâh
  • 30 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld sojaParm á Zaan
  • 30 gram eikenbladsalade
  • 1/2 kleine rode biet
  • 1/2 kleine gele biet
  • 1/2 avocado
  • 15 gram Boerse ‘zin
  • 15 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld soja
  • 4 gram zonnebloempitten
  • olijfolie
  • 80 gram farfalle

NATAFELEN MET CHARLOTTE

Charlotte Zum Vorde Sive Vording houdt van eten, mensen, dieren en de wereld. Dat is voor Charlotte reden voor om puur biologisch én plantaardig eten te maken, zodat iedereen lekker mee kan doen – dus ook mensen met dieetwensen en allergieën. 

MEER OVER CHARLOTTE 

Geïnspireerd door Charlotte’s verhaal?
Bezoek de website van Charly’s All Is Fair of volg Charly’s op Instagram.