COLOUR THE WORLD RAINBOW

door Noëlla Straakenbroek 

Ik heb gekozen voor een echte verwensalade waar je je geliefde mee kunt verrassen. Ik hou van kleur en het kan me niet bont genoeg zijn daarom deel ik graag dit recept met je. Plus, het is altijd heel tof als het een mooi plaatje oplevert “instagrammable pic’s” I LOVE IT, een must voor mijn designershart.

Bereiding

Bereidingstijd: 35 minuten

  1. Quinoa koken
  2. Tortillas in de oven
  3. Tomaat, radijsjes in oven (± 20 minuten, 200 gr)
  4. snijd/was alle overige groenten
  5. doe alles in “regenboog” style opmaken in een mooie bowl
  6. sprenkel citroen, limoen en olijfolie over het geheel
  7. lekkere klodder hummus in midden
  8. tortilla om te dippen
  9. amandelen & hennepzaadjes eroverheen
Enjoy!

INGREDIËNTEN

Voor 2 personen

• 1 bakje pompoenhummus (MAZA)
• bakje cherrytomaatjes
• kiemen (bijv taugé en bietkiemen)
• 2 avocado’s
• Paprika & Chili Tortilla (merk No Fairytales) mag ook andere versie zijn natuurlijk
• quinoa 
• edamame boontjes
• mais (blikje)
• wortels (julienne gesneden, of kant en klaar zakje)
• zakje babyspinazie
• gekookte rode bietjes
• 1 citroen & 1 limoen
• scheutje olijfolie
• hennepzaadjes
• handje vol radijsjes
• 1 mango
• 2 x handje gebrande amandelen
• beetje peper & zout

BENODIGHEDEN:

• bakpapier
• oven
• 2 mooie ‘bowls’ of schalen waarin we dit gerecht kunnen opmaken