De echte pizza al taglio uit Rome! Gezond, licht en super lekker!
Bij SUGO eet je de lekkerste Romaanse pizza slices. De pizzabodems zijn luchtig, licht en krokant. Dat komt door alle liefde, tijd en handwerk dat ze er bij SUGO in stoppen. Door het lange rijzen, de speciale meelmix (en alle liefde en aandacht), krijg je een heerlijke bodem die ook nog eens veel eiwit, relatief weinig koolhydraten en geen vet bevat!

Bij SUGO speelt pizza al taglio de hoofdrol, met daar omheen een keuze uit mooie Italiaanse voorgerechten, salades en huisgemaakte desserts. Hier eet je pizza per stuk die voor je wordt geknipt en gebakken in de steenoven. Je kunt hele en halve stukken bestellen en zo lekker veel toppings proberen en combineren! LET OP: dit is een van de zeven afhaal- en bezorglocatie’s van SUGO. Daarnaast heeft SUGO zeven restaurants.

Geniet van gezonde, lekker & lichte pizza’s, bij SUGO!

LEKKER VEGA Keurmerk Zilver voor SUGO Pizza

De menukaart bevat 75% vegetarische gerechten, waarvan (minimaal) 30% plantaardig. Bij SUGO Pizza is ruim 75% van de pizza’s vegetarisch en veel pizza’s/gerechten zijn ook vegan te verkrijgen! En daarom krijgt SUGO pizza het LEKKER VEGA Keurmerk Zilver. Een heerlijke plek om te genieten van gezonde, lekker & lichte pizza’s! Let op: dit is een afhaal- en bezorglocatie. Daarnaast heeft SUGO restaurants.

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website

Adres

Groenewegje 115
2515LP Den Haag

Meer info

Website
Facebook
Instagram