Diner Thuis | Den Haag

In het monumentale herenhuis aan de Raamweg 18 in Den Haag ontvangt Diner Thuis graag gasten voor een besloten lunch of diner, maar ook voor een vergadering of een romantische bruiloft. De locatie ademt de sfeer uit van Louis Couperus. Deze 19de eeuwse befaamde schrijver wordt beschouwd als een van Nederlands grootste romanciers. Thuis werd hij omringd door marmer, parket, houten lambrisering en glas-in-loodramen. Deze sfeer is bij Diner Thuis in ere gehouden. De stijlkamers; de Kamer en suite en de Olifantenkamer; zijn volledig in deze stijl ingericht.

Voor de lunches en diners maakt de chef van Diner Thuis iedere twee maanden nieuwe menu’s geselecteerd met gerechten volgens het seizoen. Ieder gerecht heeft ook een vegetarische optie en vanaf maart 2024 hebben ze ook een geheel vegan menu, waarvoor alle gasten kunnen kiezen.

 

LEKKER VEGA Keurmerk GOUD voor Diner Thuis

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Voor elk gerecht dat vlees of vis bevat, heeft Diner Thuis ook een vegetarische optie. Daarnaast is menu III volledig vegan!

 

Reserveren bij Diner Thuis

Reserveren kan via e-mail.

 

Adres

Raamweg 18
2596 HL Den Haag

 

Meer info

Website 
Facebook
Instagram

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur

Selecteer je provincie