BetterBagels is de enige ambachtelijke bagel bakkerij van Nederland. Je kan tijdens jouw ontbijt of lunch de bakker aan het werk zien want BetterBagels heeft een open bakkerij. BetterBagels staat voor “Heerlijk“, “Eerlijk” en “Ambachtelijk“. Dat smaak voorop staat begrijpt iedereen, maar het wordt op de voet gevolgd door “Eerlijk“. Dit is een breed begrip en omvat hier ook duurzaamheid. Duurzaamheid is namelijk wel zo eerlijk voor toekomstige generaties.

Deze visie komt in alle aspecten van de bedrijfsvoering tot uiting. Zo gebruikt BetterBagels zoveel mogelijk biologische ingrediënten en produkten (waarbij ze natuurlijk geen concessies doen aan de smaak). De Illimani koffie is CO2 neutraal, wordt biologisch geteeld in Bolivia en de boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun produkt. BetterBagels maakt uitsluitend gebruik van duurzame energiebronnen en ze recyclen verpakkingsmateriaal. Neem eens een kijkje op de site om te kijken wat BetterBagels allemaal doet op het gebied van duurzaamheid, want dit is behoorlijk indrukwekkend!BetterBagels heeft een groot glutenvrij assortiment en werkt daarbij met strikte protocollen om ook sporen van gluten uit te sluiten. Als je Coeliaki hebt, kun je hier de lekkerste glutenvrije belegde bagels bestellen!Van woensdag tm zondag geopend voor (contactloos) afhalen en bezorgen van de lekkerste bagels!

LEKKER VEGA Keurmerk Zilver voor BetterBagels

De menukaart bevat 75% vegetarische gerechten, waarvan (minimaal) 30% plantaardig. BetterBagels voldoet hier ruim aan en heeft zelfs een vegetarische én plantaardige kaart. En daarom heeft BetterBagels het keurmerk ‘Zilver’. Hier heeft de vega(n) liefhebber zeer veel keus!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website.

Adres

Lange Mare 96
2312GT Leiden

Meer info

Website
Facebook
Instagram