UPDATE: voorlopig gesloten (als gevolg van Corona-maatregelen).
Vegan Bamboo Bar richt zich op de gezondheid van de gasten en van onze planeet met kwalitatief hoogstaande gerechten op laag prijsniveau. Ze proberen frituurhapjes en het bakken met geraffineerde olie te beperken (de burgers komen uit de oven), en de meeste van de gerechten zijn bereid door koks met olijfolie en ingrediënten direct uit de grond.

Je kunt genieten van diverse soorten burgers, sandwiches, salades, curry’s, sushi en Grab & Go-producten tot aan de avondzon met vegan wijnen en verfrissende bieren op het zonnige terras met meer dan 40 plaatsen! Vegan Bamboo Bar biedt vegan maaltijden van hoge kwaliteit aan zowel hen die een keer vlees willen laten staan als aan vegetariërs en veganisten. Hun missie is het informeren hoe en inspireren om gezond en duurzaam te eten. Hier laten ze zien dat plantaardig eten gezond en lekker is!

Kom genieten!

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor Vegan Bamboo Bar

De menukaart bevat 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Vegan Bamboo Bar overtreft dit! Alles is hier 100% plantaardig. En daarom krijgt Vegan Bamboo Bar het LEKKER VEGA Keurmerk Goud. Een fantastische keuze voor de vega(n) liefhebber!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website

Adres

Stationsplein 85
3511 ED Utrecht

Meer info

Website
Facebook
Instagram