SUGO Pizza | Amersfoort

De echte pizza al taglio uit Rome! Gezond, licht en super lekker! Bij SUGO eet je de lekkerste Romaanse pizza slices. De pizzabodems zijn luchtig, licht en krokant. Dat komt door alle liefde, tijd en handwerk dat ze er bij SUGO in stoppen. Door het lange rijzen, de speciale meelmix (en alle liefde en aandacht), krijg je een heerlijke bodem die ook nog eens veel eiwit, relatief weinig koolhydraten en geen vet bevat!

Bij SUGO speelt pizza al taglio de hoofdrol, met daar omheen een keuze uit mooie Italiaanse voorgerechten, salades en huisgemaakte desserts. Hier eet je pizza per stuk die voor je wordt geknipt en gebakken in de steenoven. Je kunt hele en halve stukken bestellen en zo lekker veel toppings proberen en combineren!

Geniet van gezonde, lekker & lichte pizza’s, bij SUGO!

 

LEKKER VEGA Keurmerk Zilver voor SUGO Pizza

De menukaart bevat 75% vegetarische gerechten, waarvan (minimaal) 30% plantaardig. Bij SUGO Pizza is ruim 75% van de pizza’s vegetarisch en veel pizza’s/gerechten zijn ook vegan te verkrijgen! En daarom krijgt SUGO pizza het LEKKER VEGA Keurmerk Zilver. Een heerlijke plek om te genieten van gezonde, lekker & lichte pizza’s!

 

Reserveren bij SUGO Pizza, Amersfoort

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website

 

Adres

Langestraat 97
3811 AK Amersfoort

 

Meer info

Website
Facebook
Instagram

 

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur

Selecteer je provincie