WOODS Eatery | Hengelo (Overijssel)

WOODS heeft een prachtige locatie; in een bosrijke omgeving aan het water. Bij WOODS geloven ze in voedzaam en lekker eten; dus genieten én tegelijkertijd je weerstand een boost geven. Alle gerechten zijn in de basis 100% plantaardig & voedzaam. Daarnaast wordt graag gewerkt met streek & seizoensproducten. Opdringen wil WOODS deze lifestyle allerminst; er kan biologisch vlees uit de streek of duurzame vis aan verschillende gerechten als supplement worden toegevoegd. Een biologisch gepocheerd eitje en vegetarische geitenkaas kun je ook kiezen als topping.
Verder staan er straks een paar low-carb opties op de kaart en een aantal recepten uit de kookboeken van de gastvrouw zelf. (O.a. uit het mooie kookboek ‘Earthy Flavours‘!) Tijdens zonnige dagen kan er een tafeltje of een bankje op het prachtige terras aan het water gereserveerd worden. Genieten!

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor WOODS

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Biologisch vlees uit de streek of duurzame vis kan bij WOODS als supplement aan verschillende gerechten worden toegevoegd. In de basis zijn ALLE gerechten op de menukaart namelijk 100% vegetarisch of veganistisch. En daarom krijgt WOODS het LEKKER VEGA Keurmerk Goud! Een heerlijke plek voor de vega(n) liefhebber!

LekkerVega RestaurantWeek 2022

Woods Eatery doet mee op 30 sept, middels een speciale pop-up restaurant! 

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website. 

Adres

Houtmaatweg 9
7556PC Hengelo (Overijssel)

Meer info

Website
Facebook
Instagram

Dit vond onze onafhankelijke LEKKER VEGA Recensent van haar bezoek!

 

 

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur

Selecteer je provincie