Je vind ETN in het hart van Enschede. Direct naast de Oude Markt, waar ETN voor je klaar staat met de lekkerste huisgemaakte salades, wraps, soepen, smoothies en vegan sweets.

ETN: 100% no meat – 95% vegan
Bij ETN is besloten geen vlees meer te serveren en je mee te nemen op een reis naar de toekomst. Minder vlees en dierlijke producten eten is niet alleen goed voor het milieu, maar sluit ook naadloos aan bij het Vegan Bakery concept van ETN. (Waar je prachtige vegan taarten en gebak bestelt, bekijk het eens op de website!)

Onmeunig lekker “etn” in Enschede!
Maar laten we met al deze ideeën niet de Twentse nuchterheid vergeten: het eten moet vooral ontzettend lekker zijn! Niet je geweten, maar je smaakpapillen moeten de reden zijn om weer terug te komen bij ETN.

Geniet van de heerlijke, huisgemaakte producten en ontdek steeds weer nieuwe smaken!

Tot straks, bij ETN!

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor ETN Saladebar

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Bij ETN is zelfs 95% van alle gerechten op de menukaart plantaardig! En daarom krijgt ETN het LEKKER VEGA Keurmerk Goud. Een geweldige plek voor iedereen die dol is op heerlijke huisgemaakte gerechten en sweets!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website.  

Adres

Haverstraatpassage 26
7511EW Enschede

Meer info

Website
Facebook
Instagram