Yemaya’s Vegan Corner | Amsterdam | 100% vegan

Yemaya’s Vegan Corner is ontstaan uit passie voor een gezonde en duurzame levensstijl. Dat met mensen delen en mensen daarin inspireren is nog steeds waar hun passie ligt. Bij Yemaya’s is community-building en een bijdrage doen aan the bigger picture heel belangrijk. En dat gaat inmiddels een stuk verder dan alleen de keuken. Het bedrijf groeide uit tot een plek voor community-building en bewustwording, waar jong en oud elkaar kan treffen, van elkaar kan leren, en lokale makers een kans krijgen door hun ondersteuning.

Yemaya’s community start met haar vegan corner waarbij buurtbewoners, scholieren en mensen die in de buurt werken van Reigersbos en omgeving, op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met een veganistische duurzame levensstijl. Samen een hapje en drankje kunnen nuttigen, workshops, trainingen en lezingen volgen.

 

LEKKER VEGA Keurmerk GOUD voor Yemaya’s Vegan Corner

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Alles op de menukaart van Yemaya’s is zelfs helemaal plantaardig! Daarom krijgen ze het LV Keurmerk GOUD.

 

Reserveren bij Yemaya’s

Reserveren kan via e-mail.

 

Adres

Reigersbos 3A
1106 AP Amsterdam

 

Meer info

Website 
Instagram

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur

Selecteer je provincie