SLA | Amsterdam | Admiraal de Ruijterweg

SLA is een biologische saladebar. En, ja… de naam is dan wel SLA, maar alleen sla maakt geen salade, en een salade is echt niet alleen maar sla!

Niks alleen maar rauwkost, maar een uitbundig feest van geroosterde, gestoomde en gepelde groenten en op smaak gebracht ander lekkers. Gezond voor jezelf gaat wat SLA betreft hand in hand met gezond voor de wereld. SLA wil de impact op de aarde verlichten en het iedereen makkelijk maken daaraan mee te doen. En dat lukt! Met plantaardige ingrediënten in de hoofdrol, een praktisch zero-waste keuken en eerlijke samenwerkingen zet SLA belangrijke stappen. En iedereen die SLA eet, doet eraan mee. Gewoon aan tafel, met je bord. Alles voor een kleine impact op de wereld en een grote impact op jezelf. SLA maakt salades en bowls zoals je ze nergens anders proeft!

Proef SLA!

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor SLA

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. SLA overtreft dit; vrijwel alle gerechten op de kaart zijn plantaardig of plantaardig te verkrijgen! En daarom krijgt SLA het LEKKER VEGA Keurmerk ‘Goud’. Proef SLA!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website. 

Adres

Admiraal de Ruijterweg 63
1057JX Amsterdam

Meer info

Website
Facebook
Instagram

 

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur

Selecteer je provincie