...

Dit restaurant, dat al 37 jaar bestaat, is genoemd naar de beroemde Sikh tempel in Amritsar in het noorden van India. Deze tempel heeft 4 deuren die symbool staan voor het feit dat iedereen hier, met welke religie dan ook, altijd welkom is. Daarnaast wordt er hier een van de grootste keukens ter wereld gerund, om de 100.000 bezoekers die hier dagelijks komen van een gratis vegetarische maaltijd te voorzien. 

De weg van de Golden Temple in India naar dit restaurant in Amsterdam loopt via yoga, meditatie en het bewust klaarmaken van (h)eerlijke gerechten die eenheid in lichaam en geest bevorderen. Bij de Golden Temple kunnen groepen terecht en ook verzorgt het restaurant gezonde en bewuste vegetarische catering voor verschillende events; van bruiloft tot festival. 

Maintain Balance. Stay Healthy. Eat Healthy!

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor Golden Temple

De menukaart is 100% vegetarisch, waarvan 50% plantaardig. Het restaurant voldoet hier ruim (!) aan. Daarom krijgt Golden Temple het keurmerk Goud! Een fantastische plek voor de vega(n) liefhebber. Gerechten worden hier zoveel mogelijk aangepast aan de echte behoeften van ons lichaam en daarom staan er nu ook een aantal nieuwe rauwe gerechtjes op de menukaart!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website.

Adres

Utrechtsestraat 126
1017 VT Amsterdam

Meer info

Website
Facebook
Instagram