...

Het prachtige idee voor Mr. Stacks is ontstaan doordat steeds meer mensen steeds vaker vega(n) willen eten. Mr. Stacks staat hier helemaal achter en heeft zich daarom gespecialiseerd in vegan pannenkoeken en andere heerlijke gerechten!

Mr. Stacks is een unieke, creatieve en zeer gezellige vegan hotspot in Amsterdam! De pannenkoeken hier zijn onovertroffen. Probeer bijvoorbeeld eens de ‘Cinnamon Rollercoaster’! Overal waar Mr. Stacks naar toe gaat en bij alle reizen die hij maakt, doet hij inspiratie op voor de allerbeste recepten.

Niets maakt Mr. Stacks aan het eind van de dag gelukkiger, dan zijn klanten te zien lachen! En -vegan of geen vegan-, Mr. Stacks is er voor iedereen die wat nieuws wil proeven en ontdekken!

Welkom, bij Mr. Stacks!

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor Mr. Stacks

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Mr. Stacks overtreft dit; alle gerechten op de kaart zijn plantaardig. En daarom krijgt Mr. Stacks het LEKKER VEGA Keurmerk ‘Goud’. Een fantastische plek voor vegans en niet vegans, die de allerlekkerste pannenkoeken en andere gerechten willen ontdekken!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website. 

Adres

Govert Flinckstraat 122H
1072 EM Amsterdam

Meer info

Website
Facebook
Instagram