Mama Gaia is het plant-based restaurant dat gevestigd is in de impact hub Oceans. Bij Mama Gaia willen we laten zien hoe lekker het is om vegan te eten!

Beleef Mama Gaia thuis

Het is nog even wachten totdat het nieuwe restaurant open is om te ontbijten, lunchen en dineren. Tot die tijd is het mogelijk om van donderdag t/m zaterdag take-away & delivery te bestellen! De kaart geeft goede informatie over glutenvrije gerechten en allergenen. Het is mogelijk om losse gerechten of meerdere gangen te bestellen. Het volledig plantaardige menu wordt samengesteld met lokale en verse ingrediënten. 

De take-away & delivery wordt geleverd in herbruikbare bakjes, een primeur in Haarlem. Je betaalt statiegeld per menu, dat je terugkrijgt als je de bakjes terugbrengt. Ook werkt Mama Gaia samen met diverse partners aan een duurzame toekomst.

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor Mama Gaia

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Hier wordt dit overtroffen: ALLES op de menukaart is 100% plantaardig. En daarom krijgt Mama Gaia het LEKKER VEGA Keurmerk Goud!  Een fantastische keuze voor de Vega liefhebber!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website

Adres

Gonnetstraat 26
2011KA Haarlem

Meer info

Website
Facebook
Instagram