Restaurant Testtafel | Amsterdam | 100% VEGAN

TestTafel is de experimentele eetervaring van De Sering, waarmee chef-koks hun meest obscure ideeën, fascinerende smaakcombinaties en plantaardige invalshoeken op gerechten van over de hele wereld hier in Sloterdijk laten zien.

Elke week geopend van woensdag tot en met zaterdag; elke woensdag wordt het nieuwe menu van de week gepresenteerd en wordt de experimentele geest van de keuken ten volle omarmd.

Elke week van het jaar wordt een compleet nieuw en veganistische 7-gangenmenu onthuld en geserveerd. Inclusief amuses, brood en koffiehapjes. Elk van deze menu’s is een eclectische verzameling van recepten die de chefs al jaren bewaren, gerechten gestolen van hun favoriete chefs en recepten gevonden in obscure kookboeken.

Bij het diner worden wijnarrangementen aangeboden met betaalbare natuurlijke wijnen, cocktails en zelfgemaakte limonades. Het experimentele proces loopt helemaal door tot in de kassa, want de prijs voor het volledige menu is gebaseerd op donaties, ergens tussen de €35 – €65, zodat gasten zelf kunnen kiezen wat ze vinden dat hun maaltijd waard was.

LEKKER VEGA Keurmerk GOUD voor restaurant Testtafel

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. De gerechten op de menukaart van Testtafel zijn zelfs 100% vegan! Daarom krijgt het LEKKER VEGA Keurmerk Goud.

Reserveren

Reserveren kan via deze link.

Adres

Rhoneweg 6
1043 AH Amsterdam

Meer info

Website 
Facebook
Instagram

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur

Selecteer je provincie