Meatless District | Amsterdam | 100% Vegan

Meatless District is een modern veganistisch eetcafé dat 100% plantaardige gerechten serveert voor lunch en diner. Het restaurant is gevestigd in de levendige Bilderdijkstraat, in het hart van ‘Oud-West’, dicht bij de Jordaan.

Ze zijn elke dag geopend voor lunch, borrelhapjes en diner en serveren de hele dag door creatieve cocktails, veganistische wijnen en andere veganistische lekkernijen om bij het eten te vergezellen.

De missie van MD is om een levendige maar gezellige eetervaring te bieden. Het menu biedt een verscheidenheid aan comfortklassiekers van over de hele wereld, evenals heerlijke seizoenssalades en burgers. Of je nu veganistisch, vegetarisch, ‘veganistisch nieuwsgierig’ bent of een plantaardig dieet volgt, dit restaurant biedt diervriendelijk eten en drinken dat voor iedereen toegankelijk is.

LEKKER VEGA Keurmerk GOUD voor Meatless District

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Het restaurant serveert zelfs 100% vegan! Water loopt je in de mond als je de volledig plantaardige menukaart van Meatless District ziet. Daarom krijgt het LEKKER VEGA Keurmerk Goud.

Reserveren

Reserveren kan via de website.

Adres

Bilderdijkstraat 67h
1053 KM Amsterdam

Meer info

Website 
Facebook
Instagram

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur

Selecteer je provincie