Bij restaurant de Karpendonkse Hoeve vindt u geen “fusion”, geen “kruisbestuiving”, maar een keuken die thuishoort in de “nieuwe wereld”. Vegetarische gerechten uit binnen- en buitenland, waar de chef zijn eigen interpretatie aan toevoegt. Achter elk geserveerd gerecht zit een apart verhaal en wat is leuker dan bij alles dat op tafel verschijnt het hoe en vooral het waarom te horen?
Niet alleen de culinaire creaties van de chef, maar ook de prachtige ligging van het restaurant geeft de Karpendonkse Hoeve iets extra’s. Door het uitzicht over het park en de Karpendonkse Plas heeft u geen idee dat u eigenlijk midden in de stad zit. Voeg daarbij de welhaast spreekwoordelijke gastvrijheid en de ongedwongen “no nonsens sfeer” en u begrijpt dat meer dan een miljoen gasten u voorgingen in het 46 jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve.

LEKKER VEGA Keurmerk voor Restaurant de Karpendonkse Hoeve

De menukaart bevat minimaal twee vegetarische of plantaardige gerechten. Restaurant de Karpendonkse Hoeve voldoet hier ruimschoots aan en de gerechten zijn verrassend. Genoeg keus voor de vega liefhebber!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via e-mail.

Adres

Sumatralaan 3
5631 AA Eindhoven

Meer info

Website
Facebook
Instagram