Pollevie | Den Bosch

Bij restaurant Pollevie wordt u verrast door bijzondere groentecreaties en fantastische wijn-spijs combinaties. Groenten en andere plantaardige ingrediënten zijn uitgangspunt voor de keuken van Pollevie. Dit betekent niet dat er enkel vegetarisch of veganistisch gekookt wordt. Vlees en vis staan wel op het menu maar groenten zijn richtinggevend.

De eindeloze verscheidenheid aan smaken en structuren die plantaardige ingrediënten opleveren leidt tot verrassende, eigentijdse gerechten waar we ze je graag mee verrassen!

Het botanisch menu op onze kaart bevat geen vlees en vis en bestaat (bijna) volledig uit plantaardige producten. De uitdaging die ze daarmee aangaan noemen ze de ‘Botanical Challenge’. Deze uitdaging leidt hen tot een zoektocht naar de mooiste plantaardige ingrediënten zoals groenten, kruiden en fruit, maar ook noten, zaden, zeewier en paddenstoelen. Voor de bereiding hiervan maakt de keuken gebruik van oude en nieuwe technieken zoals fermenteren, pekelen, drogen, roken, etc. Hierdoor ontstaan unieke smaken en structuren waar ze je graag mee verrassen. Dit proef je niet alleen in hun botanisch menu, maar ook als je voor het menu met vlees en vis kiest.

LEKKER VEGA Keurmerk GOUD voor Pollevie

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. De basiskaart van Pollevie is volledig plantaardig en er is op vraag vis of vlees bij te krijgen. Daarom krijgt het LEKKER VEGA Keurmerk Goud.

Reserveren

Reserveren kan via deze link.

Adres

Hofvijver 2b
5223 MC Den Bosch

Meer info

Website 
Facebook
Instagram

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur

Selecteer je provincie