GEMBER huist in een prachtig rijksmonument in het centrum van Horst, wat vroeger diende als gemeentehuis.

Bij GEMBER draait het om SMAAK. Hier ontdekken & creëren ze graag nieuwe, kleurrijke en smaakvolle combinaties, in zowel koude als warme gerechten.

We zijn soms gewend om voor de bekende weg te gaan ‘want dat vind ik altijd lekker’. Maar eten en drinken écht beleven, is ook nieuwe combinaties maken en nieuwe verrassende smaken ontdekken! Bijzonder: in de zoektocht ‘Find the Master’ is de eigenaresse van GEMBER, Claire de Swart, benoemd tot Vegan Master! De echte Vegan Masters zijn de meest getalenteerde meester-koks uit heel Europa die alle vernieuwende recepten voor de vegan gerechten van Vegan Masters hebben ontwikkeld. In heel Europa is gezocht naar deze koks en al hun beste gerechten zijn geproefd. Bij GEMBER geniet je van vega(n) gerechten van topkwaliteit!

Tot snel bij GEMBER!

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor GEMBER

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Alle gerechten op de menukaart van GEMBER zijn 100% vega(n). En daarom krijgt GEMBER het LEKKER VEGA Keurmerk Goud. Ontdek fantastische nieuwe smaken, bij GEMBER!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website

Adres

Steenstraat 2
5961EV Horst

Meer info

Website
Facebook
Instagram