FLFL is nieuw in Arnhem en nu al dé spot voor huisgemaakte falafel en andere gerechten. Alles is huisgemaakt en kraakvers! Een van de eigenaren heeft jaren in Tel Aviv gewoond en de heerlijke smaken van daar, proef je nu bij FLFL. Niet voor niets heeft dit afhaal- en bezorgrestaurant onlangs de Thuisbezorgd-award voor ‘Beste Veggie Restaurant van Nederland’ binnengesleept!

Naast falafel kun je shakshuka bestellen; het geweldige Oosterse gerecht van eieren gepocheerd in kruidige tomatensaus (waar ook een vegan versie van beschikbaar is). Of ga voor sabich, een wrap met onder andere aubergine en gekookt ei. FLFL brengt je het allerbeste streetfood. Lekker & gezond voor jou, nóg beter voor de planeet.

Tot snel bij FLFL!

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor FLFL

Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Alle gerechten op de kaart bij FLFL zijn 100% vega(n) en 100% lekker. En daarom krijgt FLFL het LEKKER VEGA Keurmerk Goud. FLFL brengt je het allerbeste streetfood. Ontdek de lekkerste smaken uit Tel Aviv, bij FLFL!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website

Adres

Jansstraat 22
6811GJ Arnhem

Meer info

Website
Facebook
Instagram