Brasserie Dirk | Asperen

Dirk is het restaurant van 4-sterrenhotel De Schildkamp. Bij Dirk kun je lekker en bijzonder eten, maar je vindt er ook alles terug over de geschiedenis van Asperen.

Brasserie Dirk is ‘the place to be’ als het gaat om lekker eten en drinken in Asperen en omgeving. En als het gaat om puurheid en oprechtheid. Dat proef je terug in alle gerechten, waarvan de ingrediënten direct uit de buurt worden gehaald. Dat merk in de gastvrijheid. En dat proef je terug in de sfeer: lokaal, regionaal, warm en gezellig. Brasserie Dirk heeft heel veel vegetarische en veganistische gerechten op de kaart. Ruim (!) de helft van alle gerechten is vega(n)!

Lekker Vega genieten, bij Brasserie Dirk!

LEKKER VEGA Keurmerk Brons voor Brasserie Dirk

Bij Brons bevat de menukaart 30% vegetarische of plantaardige gerechten in elke categorie. Brasserie Dirk overtreft dit ruim! Van alle voor- en hoofdgerechten op de menukaart is de helft vegetarisch of veganistisch. Voor álle gerechten op de kaart is het aandeel van vega(n) gerechten zelfs nog hoger. Dirk onderscheidt zich door het gebruik van eerlijke en lokale ingrediënten, bijzondere gerechten, uitmuntende gastvrijheid en een gezellige ambiance, waarin het lokale karakter doorklinkt. Lekker Vega genieten, bij Brasserie Dirk!

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website.

Adres

Leerdamseweg 44
4147BM Asperen

Meer info

Website
Facebook
Instagram

 

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur

Selecteer je provincie