LEKKER VEGA

Wie Zijn Wij?

Wij zijn een gepassioneerd team dat jou helpt om lekker vega te kunnen koken. Zowel online als offline zorgen wij voor inspiratie, tips en tools die je helpen in jouw ontdekkingsreis in de vega wereld, zodat we samen de wereld beter maken voor mens, dier en milieu.

Lekker Vega is een initiatief van de Vegetariërsbond. Ons doel is om in 2040 de vleesconsumptie te halveren. Dit doen we onder andere door met dit platform bewustzijn te creëren en handvatten te geven om mensen te inspireren vaker vega te eten.

De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.

100% GARANTIE VOOR JOU: KIJK VOOR HET V-LABEL KEURMERK OP VEGA EN VEGAN PRODUCTEN

Het Vega(n) Keurmerk (V-Label Keurmerk) garandeert dat een product geen ingrediënten of hulpstoffen afkomstig van (gedode) dieren bevat. Er is een vegetarische en een veganistische variant.
De Vegetariërsbond beheert en controleert het V-Label Keurmerk voor en in Nederland, verwante organisaties doen dit voor andere landen in Europa.

ONS TEAM

Femke

Webredacteur

Randy

Host

Floris

Directeur

Erwin

Organizer Kookshows

Merel

Content Creator
Instagram

Noël

Designer