??
Lekker Vega Magazine
Lekker Vega
Wie zijn wij?

Wij zijn een gepassioneerd team dat jou helpt om lekker vega te kunnen koken. Zowel online als offline zorgen wij voor inspiratie, tips en tools die je helpen in jouw ontdekkingsreis in de vega wereld, zodat we samen de wereld beter maken voor mens, dier en milieu.
Lekker Vega AvocadosVegetariersbond logo

Lekker Vega is een initiatief van de Vegetariërsbond. Ons doel is om in 2040 de vleesconsumptie te halveren. Dit doen we onder andere door met dit platform bewustzijn te creëren en handvatten te geven om mensen te inspireren vaker vega te eten. 
 
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Meer informatie
Kruiden knoflook Lekker Vega

Het kwaliteitskeurmerk voor vegan en vegetarische producten

Het Vega(n) Keurmerk (V-Keurmerk) garandeert dat een product geen ingrediënten of hulpstoffen afkomstig van (gedode) dieren bevat. Er is een vegetarische en een veganistische variant.
Het is bij producten met het V-keurmerk niet meer nodig om ingrediënten te lezen: het product is dan gegarandeerd vegetarisch of veganistisch.
De Vegetariërsbond beheert en controleert het V-Keurmerk in Nederland, verwante organisaties doen dit voor andere landen in Europa.
 
Vega(n) keurmerk

Meer informatie


Partners


Keizer Culinair

Ons team

Lekker Vega Diana

Diana
Copywriter
 
Lekker Vega Femke

Femke
Webredacteur
 
Lekker Vega Floris

Floris
Directeur
 
Lekker Vega Jess

Jess
Organizer Shows
Lekker Vega Merel

Merel
Social Media Manager Instagram
Lekker Vega No?l

Noël
Designer
 
Lekker Vega Randy

Randy
Project Manager / Host
 
Riekje

Riekje
Community Manager

Vacatures

Word jij onderdeel van het Lekker Vega team? Bekijk onze vacatures en reageer vandaag nog.

Mis geen aflevering

En meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Uw adres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. De door u opgegeven informatie wordt niet aan derden verstrekt. Lees ook onze privacyverklaring.