Ben jij of ken jij een restaurant dat zeker in onze database thuis hoort? Nodig dat restaurant dan uit om zich in te schrijven, des te eerder is het grootste aanbod LEKKER VEGA restaurants in Nederland online! 

LEKKER VEGA Restaurants

Ben jij ook zo dol op de vega(n) keuken? Ben je op zoek naar nieuwe plekken om verrast te worden en te genieten? Dan wijst het LEKKER VEGA Keurmerk voor restaurants jou de weg door heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar een eetcafé met een mooi vegetarisch of vegan hoofdgerecht, een culinaire broedplaats of een vega(n) lunchroom: het LEKKER VEGA Keurmerk zet ze voor je op een rijtje.

Vind jouw LEKKER VEGA restaurant

Gebruik onderstaande kaart van Nederland om het LEKKER VEGA restaurant te vinden dat bij jou past. Vul in de kaart je postcode of plaatsnaam in om bij jou in de buurt te zoeken en kies op basis van de legenda het vega(n) niveau waar jij zin in hebt. Klik op het restaurant om meer te weten te komen over hun vegetarische en plantaardige aanbod, en reserveer direct!

Vind hier je restaurantSelecteer je voorkeur
Selecteer je provincie

   Café de Ceuvel | Amsterdam

   Café de Ceuvel | Amsterdam

   Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Hier wordt dit overtroffen: ALLES op de menukaart is 100% plantaardig. Een hele reeks aan initiatieven maakt hier dat ieder bordje, biertje en drankje dat op tafel wordt gezet, ervoor zorgt dat de wereld een beetje mooier wordt. En daarom krijgt de Ceuvel het LEKKER VEGA Keurmerk Goud! Een fantastische keuze voor de Vega(n) liefhebber!

   Lees meer
   Restaurant Ethica | Den Haag

   Restaurant Ethica | Den Haag

   De menukaart bevat 75% vegetarische gerechten, waarvan (minimaal) 30% plantaardig. Restaurant Ethica voldoet hier aan en zet op alle vlakken duurzaamheid voorop. En daarom heeft restaurant Ethica het keurmerk ‘Zilver’. Hier kun je bewust genieten!

   Lees meer
   The Streetfoodclub | Utrecht

   The Streetfoodclub | Utrecht

   De menukaart bevat (minimaal) 30% vegetarische of plantaardige gerechten in elke categorie. Dit restaurant voldoet hier zeer ruim aan! En daarom krijgt the Streetfoodclub het LEKKER VEGA Keurmerk Brons. Er staan fantastische vega(n) keuzes op de kaart, hier beleef je een ware smakenreis. Een geweldige plek voor vegetariërs, veganisten en neem gerust ook een vleeseter mee!

   Lees meer
   WAKU WAKU | Utrecht

   WAKU WAKU | Utrecht

   Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Hier wordt dit overtroffen: ALLES op de menukaart is 100% plantaardig en de gerechten van dit beste vegan restaraurant van Nederland (Vegan Awards 2020) zijn fantastisch. En daarom krijgt WAKU WAKU het LEKKER VEGA Keurmerk Goud! Een fantastische keuze voor de Vega(n) liefhebber!

   Lees meer
   BetterBagels | Leiden

   BetterBagels | Leiden

   De menukaart bevat 75% vegetarische gerechten, waarvan (minimaal) 30% plantaardig. BetterBagels voldoet hier ruim aan en heeft zelfs een vegetarische én plantaardige kaart. En daarom heeft BetterBagels het keurmerk ‘Zilver’. Hier heeft de vega(n) liefhebber zeer veel keus!

   Lees meer
   Mama Gaia | Haarlem

   Mama Gaia | Haarlem

   Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Hier wordt dit overtroffen: ALLES op de menukaart is 100% plantaardig. En daarom krijgt Mama Gaia het LEKKER VEGA Keurmerk Goud!  Een fantastische keuze voor de Vega liefhebber!

   Lees meer
   Vegan Pizza Bar | Rotterdam

   Vegan Pizza Bar | Rotterdam

   Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Hier wordt dit overtroffen: ALLES op de menukaart is 100% plantaardig. En daarom krijgt Vegan Pizza Bar het LEKKER VEGA Keurmerk Goud! Met dieetwensen wordt rekening gehouden. Een fantastische keuze voor de Vega liefhebber!

   Lees meer
   Restaurant Le Mirage | Emmeloord

   Restaurant Le Mirage | Emmeloord

   De menukaart bevat (minimaal) 30% vegetarische of plantaardige gerechten in elke categorie. En daarom krijgt restaurant Le Mirage het LEKKER VEGA Keurmerk Brons. Het restaurant is sinds enige jaren aangesloten bij Dutch Cuisine en daarin speelt vegetarisch/veganistisch eten een zeer belangrijke rol. Le Mirage doet daar zeer bewust aan mee! Een fantastisch restaurant voor de vega(n) liefhebber! 

   Lees meer
   Vegitalian | Utrecht

   Vegitalian | Utrecht

   Bij ‘Goud’ bevat de menukaart 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Bij Vegitalian is de rijke Italiaanse keuken 100% vega(n). En daarom krijgt Vegitalian het LEKKER VEGA Keurmerk Goud! Ook zijn hier veel glutenvrije opties. Een fantastische keuze voor de Vega(n) liefhebber, voor flexitariërs én voor vleeseters. Door hier te eten, verspil je zeker geen tijd! 

   Lees meer