Bij Restaurant Le Mirage doen Colinde de Nijs en haar bedieningsbrigade er (al sinds 1992!) álles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ze voorzien je van uitstekend menu- en wijnadvies. De keukenbrigade wordt geinspireerd door de Franse, de Italiaanse, de Nederlandse en zelfs de Japanse keuken! De menukaart wisselt met de seizoenen. In dit restaurant kun je ervoor kiezen de keuken de vrije hand te geven en je te laten verrassen met het surprise menu met bijpassende wijnen. Spannend!

Het restaurant is sinds enige jaren aangesloten bij Dutch Cuisine en daarin speelt vegetarisch/veganistisch eten een zeer belangrijke rol. Er staan dan ook heerlijke vega opties op de kaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van Tarte Tartin van pastinaak en komijnekaas met paddenstoelen tempura en pompoen? Binnen Dutch Cuisine wordt gekookt met biologische ingrediënten uit de streek. Vers en fair. 

Eten bij Le Mirage is een belevenis!

LEKKER VEGA Keurmerk Brons voor Le Mirage

De menukaart bevat (minimaal) 30% vegetarische of plantaardige gerechten in elke categorie. En daarom krijgt restaurant Le Mirage het LEKKER VEGA Keurmerk Brons. Het restaurant is sinds enige jaren aangesloten bij Dutch Cuisine en daarin speelt vegetarisch/veganistisch eten een zeer belangrijke rol. Le Mirage doet daar zeer bewust aan mee! Een fantastisch restaurant voor de vega(n) liefhebber! 

Reserveren

Reserveer nu bij dit restaurant via hun website.

Adres

Beursstraat 2
8302 CW Emmeloord

Meer info

Website
Facebook
Instagram