Winnaars LekkerVega Kookboek 2019

De 7e editie van de LekkerVega Kookboekverkiezing is in de categorie Nederlandse Auteurs, gewonnen door “ENERGY & Vegan” van chefkok Alexander Gershberg. In de rubriek Buitenlandse Auteurs won VEG van Jamie Oliver. In een LIVE uitzending op Instagram, dinsdag 21 april, werd de uitslag bekend gemaakt. Wij lieten ook weten welke 5 stemmers één van de hoofdprijzen wonnen. De andere 25 winnaars van een jaarabonnement op LekkerVega Magazine werden later bekend gemaakt. Lees ook het persbericht.

Nederlandse Auteurs

In deze categorie namen deze auteurs uit Nederland deel: Sanne van Rooij, Isabel Boerdam, Joke Boon, Maartje Maria van Gestel, Emma Herngreen, Welmoed Bezoen, Jeroen Hazebroek, Dosia Brewer, Lisa Stel, Hein Stufkens, Janneke Vreugdenhil, Samuel Levie en Alexander Gershberg.

Buitenlandse Auteurs

In deze categorie ging één van de tientallen auteurs uit het buitenland winnen… Werd het Gaz Oakley, Jamie Oliver of een meer onbekende (maar niet minder bemind!) auteur?

Aanmelden kookboek voor Kookboekverkiezing 2020

Heb jij een 100% vega(n) kookboek geschreven, of geef je er eentje uit als uitgever?
Meld dan het kookboek hier aan voor de LekkerVega Kookboekverkiezing 2020!


Mededeling: de ingevulde gegevens gebruiken wij alleen voor genoemde Kookboekverkiezing. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.

Energy and Vegan
Bazaar
VEG
Vegan Street Food
Groen Op Kolen
Hippe Vegetariër
Comfort Food

Meld nu een 100% vega(n) kookboek aan voor het lekkerste ‘LekkerVega Kookboek 2020’