Steeds meer restaurants en ketens kiezen ervoor vegan en/of vegetarische gerechten aan te bieden voor de groeiende groep flexitariërs, vegetariërs en veganisten. Dit is een slimme zet, want deze grote groep consumenten is voortdurend op zoek naar uitdagende, smaakvolle vega(n) opties buitenshuis. Ook voor ‘gemengde gezelschappen’ is een gevarieerd aanbod op de menukaart een slimme optie.

 

Restaurantketen De Beren lijkt dit goed te begrijpen met hun nieuwe vestiging in een hotel Nederweert. Overigens de eerste van de keten in een hotel. Een hotelrestaurant als deze moet een breed publiek kunnen bedienen: van hotelgasten tot lokale gasten voor lunch, diner of borrel. Logischerwijs horen daar dan ook aantrekkelijke vegetarische en plantaardige opties bij.

 

De Beren heeft LekkerVega Keurmerk in de waardering ‘Brons’

Juist vanwege de diversiteit op de menukaart hebben wij de keten gewaardeerd met ‘brons’. Dat betekent dat ten minste 30% binnen elke categorie op de menukaart, vegetarisch is.
Klik hier voor het overzicht van alle 82 vestigingen van De Beren, inclusief de bezorg-locaties.

 

Welk Lekker Vega restaurant zit er bij jou in de buurt?

Kijk hier welk restaurant met een LekkerVega Keurmerk in jouw stad of dorp zit, en boek ‘s een tafeltje. Filter op postcode en/o aantal km’s en de waardering.
Geniet ervan!

Foto: De Beren