Lekker Vega RestaurantWeek wordt de opvolger van de bekende Vegetarische Restaurantweek, die de Vegetariërsbond al jarenlang organiseerde. De nieuwe Lekker Vega RestaurantWeek sluit dan meer aan bij de opmars van plantaardige gerechten op de menukaart en andere ontwikkelingen in de horeca.

 

Bovendien is er meer vrijheid voor de deelnemende eetgelegenheden (o zo nodig in corona-tijden) en het sluit beter aan op het LEKKER VEGA Keurmerk voor Restaurants. Ook gaat het naar verwachting zorgen voor een daling in de consumptie van vlees en vis in de restaurants.

Op dit moment zijn wij feedback van de ondernemers aan het verzamelen, stellen wij het projectplan inhoudelijk samen en leggen dat de trouwe en ook potentiële nieuwe deelnemers voor. Deze Lekker Vega RestaurantWeek gaat sowieso verplaatst worden (van maart) naar oktober.

Op naar ‘vaker vega’ in de horeca!
De website devegetarischerestaurantweek.nl wordt deze maand aangepast.

 

Ondernemer met een restaurant met vega opties op de kaart?

Meld je aan voor het -gratis- LEKKER VEGA Keurmerk voor Restaurants, ontvang veel promotie in social media (sponsored by de Vegetariërsbond) en denk mee over de Lekker Vega RestaurantWeek (ook gratis baaidewee!).

PS: wil je mee- denken/helpen/organiseren? Stuur ons een e-mailtje!