...

Aanmelden LEKKER VEGA Keurmerk

  • Het dragen van het LEKKER VEGA Keurmerk voor restaurants, met de bijbehorende promoties (hier omschreven, afhankelijk van het LEKKER VEGA niveau), bedraagt 50,- per jaar. Voor 2022 is het gratis. 
  • Een keten aanmelden? E-mail dan onze specialist voor meer info over tarief en promotie.

Aanmelding voor het LEKKER VEGA Keurmerk gaat als volgt:

STAP 1
Gebruik aub onderstaande betaalmodule. Na betaling volgt er automatisch een bevestiging en factuur.

STAP 2
Na afronding van de betaling word je doorgestuurd naar het inschrijfformulier. Vul alles in en upload foto’s (gerechten, interieur, etc) en menukaart.

STAP 3 
Na ontvangst van het volledig ingevulde inschrijfformulier beoordelen wij de menukaart om de waardering te kunnen bepalen. Op basis daarvan sturen wij de fysieke LEKKER VEGA promotiematerialen toe.

STAP 4 
Na vaststelling van de LEKKER VEGA waardering zullen we jouw restaurant toevoegen aan de LEKKER VEGA restaurantdatabase op Lekkervega.nl en het restaurant uitlichten op Social Media, nieuwsbrieven, etc. Vanaf nu is het restaurant officieel een LEKKER VEGA restaurant!

LEKKER VEGA Keurmerk voor Restaurants

 60,50

Het dragen van het LEKKER VEGA Keurmerk voor restaurants, met de bijbehorende promoties, kost 50,- per jaar, exclusief btw. Voor het jaar 2022 is het gratis. Heb je een keten, e-mail dan eerst met onze specialist voor aangepast tarief.
Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond.

Artikelnummer: deelname Categorie: