Aanmelden LEKKER VEGA Keurmerk

  • Het dragen van het LEKKER VEGA Keurmerk voor restaurants, met de bijbehorende promoties (hier omschreven, afhankelijk van het LEKKER VEGA niveau), bedraagt 75,- per jaar per restaurant.
  • Dat geldt derhalve voor elke vestiging mocht het restaurant onderdeel zijn van een kleinere of grotere keten. Daar staat ook per vestiging een tegenprestatie van ons tegenover.
  • Er is geen sprake van korting bij toelating tot het keurmerk op een later moment in het jaar.

Aanmelden voor het LEKKER VEGA Keurmerk werkt als volgt:

STAP 1 
We verzoeken eerst de betaling te doen middels onderstaande betaalmodule. Na betaling volgt er automatisch een bevestiging en tevens factuur.

STAP 2 
Na afronding van de betaling word je doorgestuurd naar het inschrijfformulier waar we vragen om het invullen van de restaurantinformatie en het uploaden van de menukaart.

STAP 3 
Na ontvangst van het volledig ingevulde inschrijfformulier zullen we de menukaart beoordelen om het LEKKER VEGA niveau te bepalen. Op basis versturen wij de LEKKER VEGA promotiematerialen naar het restaurant.

STAP 4 
Na vaststelling van het LEKKER VEGA niveau zullen we het restaurant toevoegen aan de LEKKER VEGA restaurantdatabase op Lekkervega.nl en het restaurant uitlichten op Social Media. Vanaf nu is het restaurant officieel een LEKKER VEGA restaurant!

LEKKER VEGA Keurmerk voor restaurants 2020

 90,75

Het dragen van het LEKKER VEGA Keurmerk voor restaurants, met de bijbehorende promoties, kost 75,- per jaar. Er is geen sprake van korting bij toelating tot het keurmerk op een later moment in het jaar. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond.

Artikelnummer: deelname Categorie: